Onsdag

Sover hemma i min lägenhet för första gången på nästan tre veckor, Känns tomt och ensamt.. Det är tur jag har min katt! :) jobbade sent idag och börjar tidigt i morgon.. Det blir jobbigt med sömnen då. Det är tur att jag har mina sömntabletter så kanske jag somnar innan klockan två iallafall.. ;) I morgon efter jobbet ska jag hem till mitt hjärta igen, Vi kan inte vara ifrån varandra länge minsann! Hihi :) min psoriasis runt munnen och hakan börjar äntligen bli bättre också, det ser inte ut som ett fjällande skägg efter två timmar men smink längre! Det är ingen höjdare att behöva smyga iväg och sminka om sig två gånger om dagen på jobbet, men nu äntligen så! Peppar peppar! :) men nu ska jag försöka sova!

Ta hand om er, Puss och kram!!

Måndag

Sitter på jobbet och sliter, känns att jag har vart hemma och vart sjuk en vecka.. Har haft en mysig helg, lördagen spenderade vi på mariebergskogen i Karlstad med barnen. Lekte och klappade djuren :) igår åkte jag och älsklingen ut på en fisketur, det var han som stod för fiskelyckan :) på kvällen fick han sitt tjat igenom och pircade septum på mig, gjorde jäkligt ont men blev snyggt! Resten av kvällen spenderades i soffan med pizza och film. Herregud vad jag älskar den där killen, jag är så glad att jag får finnas i hans och kidsens liv <3

Fredag!

God morgon härliga fredag! Löne fredag till och med, extra gött :) idag blir det en riktig mysdag, iväg med älskling efter jobbet och köpa stövlar till hans dotter innan vi jämtar dom på skola/dagis och ikväll blir det Kinamat! Ska ta mig en tur till Apoteket också, mitt högkostnadskydd går ut på söndag så jag ska passa på att plocka ut så mycket salvor som möjligt, speciellt daivobet som nästan kostar 1000:- tuben annars... En rätt tråkig kostnad att punga ut med för en tub.. Det är dyrt att ha psoriasis. Skitsjukdom!

Nu ska iallafall jag gå upp och äta en smörgås med makrill :)

Katterna

Tog ju hit min katt igår, inte helt populärt hos pojkvännens katter.. Det tar väl lite tid antar jag. Min Ernst finner sig rätt bra iallafall :)

Piff och Ernst :)

Torsdag

Ligger i soffan hos pojkvännen och kollar på Mia på grötö, godisskålen gör mig sällskap också. Jag är ju sjuk! Min förkylning som jag äntligen trodde var bättre har visst tatt omtag under natten.. Tråkigt :/ saknar älskling.. Han är och kör gokart med jobbet! Känner mig lite sådär ängslig och liten, Skulle vilja ligga i hans trygga famn nu.

Onsdag

Sitter hemma hos pojkvännen och väntar på att han ska sluta jobbet och hämta sina barn på dagis/skola :) idag ska vi åka hem till mig och hämta hit min katt, jag är ju här så ofta så då kan han också få vara här. Kul för han att få leka med hjärtats katter :) Nu ska jag kolla klart på Mia och klara innan dom kommer hem!

:)

 long time, no see! Jag kanske borde ta upp det här igen?! Många höga berg och djupa dalar sen sist.. :) nu är visserligen klockan mycket och jag är trött.. Trillade in här av en slump genom mobilen. Men jag ger er en update i morgon :) kram
RSS 2.0