Torsdag

Torsdag idag, seg dag på jobbet.. Slutade lite tidigare så jag fick lite kvalitéts tid med hjärtat och barnen, Var i lekparken ett par timmar och sen röjde vi loss här hemma till gamla 90-tals hits. Torsdags disco när det är som bäst ;)

min fader fick dessutom komma hem ifrån sjukhuset igår, skönt! Är väldigt glad över att han kommer bli återställd även om det behövs några månaders rehabilitering :)


I morgon är det midsommar! Vi ska iväg och fira och dansa runt stången med barnen :) självklart vankas det god mat också! Underbaaart!

Nu ikväll så duschade jag och hjärtat alla tre katter också, det var inte allt för populärt, men nu ska dom förhoppningsvis fälla lite mindre! Tycker dock att min lille katt har smalnat av lite... Är nog dags för lite laxolja och avmaskningsmedel.

Men iallafall, Nu ska vi mysa i soffan till Dexter innan sängen kallar <3

Helgen

Har varigt lite inaktiv här det senaste..
Min fader fick i fredags förmiddag en stroke, På min brors studentdag så helgen har varigt omtumlande med blandade känslor.. Pappa börjar återfå känseln i den drabbade kroppshalvan igen, Tack och lov! Dock ska han röntga alla blodkärl till morgonen för att kolla så att det inte finns någon mer propp på gång. Ångest och oro. Jag äter ångestdämpande och har även äte xanor, dock vill jag inte äta dom för att dom är så beroendeframkallande.. Även dom hjälpe bra. Men jag behöver något som hjälper mig nu när det är tanke kaos.. Ångesten och oron går ut över pojkvännen i irritation och så ska det inte vara. Någon som har erfarenhet av atarax? Iallafall, lillebrors student blev lyckad trotts allt detta, han var så glad och fin :) och igår fick han veta att han har jobb från och med i morgon, måndag! Så glad för hans skull :) Nu ska jag ta mig en sömnis och krypa ner i älsklings trygga famn <3 Ta hand om er och älska era nära och kära! Ta inte livet för givet.

Måndag

Måndag och dags för jobb igen. Sitter på en alldeles för varm buss.. Denna vecka blir kortvecka, lille bror tar studenten på fredag så då är jag ledig :) hade söndags mys med hjärtat igår, ficka massage följt av en film och glass :) var redig och storstädade lägenheten åt honom igår också!


Hann även med lite mys med minstingen, Åh vad jag längtar tills jag får egna barn <3

Fredag

Började dagen med ett besök på vårdcentralen. Halsont som inte går över och blir hes när jag pratar. Men det var bara ett envist virus.. Mycket vatten och vila. Har vart iväg och helghandlat med hjärtat och kidsen, och lite födelsedagspresenter till min systerson som vi ska på kalas hos i morgon :) ikväll så ska jag och min Karl mysa till det med Plankstek och en film, myspys!

RSS 2.0